Castle School Dining Extension, site progress update

Castle School Dining Extension, site progress update

As part of our engagement as Architects, Quantity Surveyors, and CDM Coordinators for our clients in this case, we regularly inspect sites as they proceed to review progress together with matters of accordance with program, to determine quality at all stages, to...
PPM works on a Catering Building – Holiday Resort, in Somerset

PPM works on a Catering Building – Holiday Resort, in Somerset

Inspired has been appointed to implement the reconstruction of a retail signage fascia and rainwater drainage system surrounding a Catering building on a Holiday resort in Somerset. With a roof edge perimeter comprising 290 linear meters of signage, rainwater...
Boardwalk Atrium project – Holiday Resort, in Somerset

Boardwalk Atrium project – Holiday Resort, in Somerset

https://inspired-partnership.com/wp-content/uploads/2019/12/Boardwalk-Flythrough-1.mp4   Inspired are currently working alongside suppliers & contractors to implement the replacement of a glass atrium covering a retail Boardwalk within the heart of a Holiday...
Transforming spaces – Domestic Enhancement in Somerset

Transforming spaces – Domestic Enhancement in Somerset

Inspired were appointed in late 2018 to assist our client with a strategic re-configuring and enhancement of their home, with a view that the existing spaces would be manipulated and extended to function for the family in a much better way. Our client presented a...
New Dwelling, Fivehead

New Dwelling, Fivehead

Our clients have now moved into their beautiful new home. IPL were commissioned to value engineer, revise the design and contract administer the project to realisation on site. Achieving bespoke design and sustainability targets this home incorporates an air source...
Temple Methodist Church

Temple Methodist Church

The existing dais at Temple Methodist Church was accessible by two steps with unequal risers and no handrail that was proving difficult access for those unsteady on their feet. We were commissioned by the church to design a set of movable steps with handrail that...